Naziv ustanove
Biotehniški izobraževalni center Ljubljana
Lokacija
Ljubljana - Šentvid
Regija
Osrednjeslovenska
Kontakt
Mira Kranjec
mira.kranjec@bic-lj.si
01 28 07 609
mira.kranjec@bic-lj.si
01 28 07 609
Podrobnosti
Trajanje programa v besedi
Ob sobotah, od 8. do 14. ure.
Trajanje programa
Krajši
Način izobraževanja
V živo
Področje učenja
Gostinstvo in turizem
Opis
Ljubitelji kulinarike se na kuharskih delavnicah vsak mesec naučijo pripraviti jedi različnih tematik. Udeleženci na tečaju aktivno sodelujejo, zato je njihova kuharska izkušnja še slajša. Delavnice potekajo na zabaven način, v prijetnem okolju učne kuhinje Centra kulinarike in turizma KULT316, ki deluje pod okriljem BIC Ljubljana. Tečaje vodi Andrej Molk, ki tečajnikom s svojimi bogatimi izkušnjami predaja svoja znanja in izkušnje iz sveta kulinarike. Dobra kuhinja se prične s skrivnostjo recepta in začinjeno kuhinjo. Sledi ustvarjanje in zanimiva kombinacija živil. Na koncu pa se kuharsko ustvarjanje konča s pogostitvijo in z uživanjem ob dobri hrani.